5 fördelar med hotell med egen pool

I Grekland kan du hitta många intressanta boendeformer. Det är inte alltid så att du måste nöja dig med charter för att det ska bli billigt. Samtidigt får vi inse att hotellrum med egen pool inte är gratis. Varför ska du lägga lite mer på detta? Vi tar en titt på fördelarna.

  1. Bada och sola när du vill

Vi vet att klimatet i Europa förändras. Men det är fortfarande soligt och varmt i Grekland på ett sätt som gör att du kan njuta av din egna pool från morgon till kväll. Om du vill vara lite försiktig med solbränna och helst är brun utan sol med Melanotan och kräm så kan det vara fint att kunna bada tidigt på morgonen och sedan på eftermiddagen.

Det här är ju fritt fram för dig med egen pool vid ditt hotellrum eller pool som en del av en stuga som du hyr. Du styr helt över när du vill sola och bada och så kan du alltid se till att få skugga med parasoll precis där du vill ha det vid och till och med över poolen.

  1. Håll eget pool party

Om du vill ha pool party så måste du ju ha en egen pool. Det är svårt att få ett hotell att gå med på att enbart dina gäster ska få festa loss i och omkring poolen. Med egen pool som en del av ditt boende kan du köra ett grillparty där alla inbjudna är välkomna att ta sig ett dopp.

  1. Bada privat av religiösa skäl

Det är inte ett Grekland fakta att du måste bada klädd från topp till tå på allmänna stränder. Men det kan ju vara så att du själv har en religion eller värderingar som gör att du vill vara modest även då du badar.

poolstege

Om du inte finner en strand som enbart är för kvinnor eller män så kan du satsa på egen pool i Grekland. På så vis kan du känna dig helt bekväm med att du följer ditt hjärta och dina ideal och bara badar tillsammans med folk som du vill bada med.

  1. Bli aldrig nedstänkt

Inget mer stänk över dig och din bok från andra badgäster som har lite svårt med koordinationen. Samma sak då du ligger på en flytmadrass i poolen. Med egen pool kommer bara busiga barn att ställa till med den här typen av bus.

  1. Bada i lugn och ro

Det kan verkligen vara skönt att få simma eller bara ligga och flyta ensam i en stor pool. Då du inte har pool hemma i Sverige kan du passa på att ha egen pool i Grekland. Det kommer ändå inte att kosta så mycket mer och det blir ju ett stort plus för din semester. Att få bada i lugn och ro i en skön pool är en insats för kropp och själ!